Orijinalini görmek için tıklayınız : content templater ?
brain_damage
25-05-2009, 11:26:33
arkadaşlar content templater nedir?
bunu açacağım sitede şarkıcı grup sayfası dusunuyorum. onun için kullanmak istiyorum.
biraz daha açmak gerekirse bu bileşenle şarkıcı biyografisi diskografisi şarkı sözleri fotoğrafları vs.. gibi bilgiler yayınlamak istiyorum.
ercankb
09-07-2009, 22:02:44
arkadaşlar bu bileşen hakkında bilgisi olan varmı acaba nasıl kullanıldığı hakkında..
jSeblod eklentisini mi diyorsunuz ? Öyle ise bu bir cck eklentisi. Ben de şimdi onu inceliyordum :)
darkeagle12
01-09-2009, 12:33:53
jSeblod süper bir eklenti ama bu konuda kimsenin bilgisi yok :) K2 den bile kaliteli :) content templater ise hazırladığın makale örneklerini editör butonu olarak gösteren gayet kullanışlı bir eklenti. Genel mantığı şu:
bir kaç tane tema hazırlıyorsun birleşen içinde bunlar makale temaları. Örneğin bir ürün satışı için bir sayfa düzenin var. Mesela 2x3 ve 4x3 sutun ve satırlarında iki farklı tablo taması yapıyorsun. Sonrada bunları kaydediyorsun. Sonrada makale eklerken editörün aldında content templater butonuna basıyorsun hop daha önceden yazdığın yazılar tablolar yazına ekleniyor. Kısacası devamlı aynı yazıları yada şekilleri eklemek zorundaysanız makalelerinize bu işi content templater çabuklaştırıyor.
Ama joomla makale yükleme kısmına yeni alanlar yada benzeri genişlemeler yapmıyor. Yani bir cck değil...
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.