Orijinalini görmek için tıklayınız : CMSTURK Hava Durumu 2.0.1
Dilediğiniz şekilde il haritası ekleyebildiğiniz hava durumu modülü, günü ve önündeki 3 günlük tahmini Meteoriloji genel Müdürlüğünden çektiği bilgiler ve hoş görsel tasarımı ile sunar.
Modül yazarı kendimce (Serdar Konak) için tekrar teşekkür gerekli :) 2.0 sürümünde yapılan çok küçük bir değişiklikle 2.0.1 sürümü daha da güzel oldu.
Modülü yükledikten sonra ilharita klasörüne, göstermek istediğiniz haritayı BUYUK HARFLI isim vererek eklemelisiniz. 2.0.2 sürümünde tüm il haritaları yüklenmiş gelecektir.
İndirmek için : http://www.indir.cmsturk.net/file.php?id=340
2yNeT
09-04-2007, 17:52:10
eyvallah akar çok saol eklenti için şimdi denicem...
2yNeT
10-04-2007, 10:53:58
ya bunun ilharita larında bi izmir ile edirne var sorun olur mu ben mersin için kullancam da
İndirme adresimizde o konuya değinen bir açıklama yapmıştım. Hatta modülün kurulumuna da aynı notu eklemiştim. Bu sürümde haritalar yok. Edirne haritası yanına ben İzmir'i de ekledim. Bu alana 100*100 px altında olmayan bir basit Mersin haritası eklerseniz ve ismini MERSIN.gif olursa sorunsuz çalışacak.
Yeni sürümde tektip ilharitaları, tüm illerimiz için eklenecek.
2yNeT
10-04-2007, 18:17:38
oo yeni sürümü beklicem ben o zaman daha güzel olcak galiba sorumu cevapladığınız içinde saolunuz
Teşekkürler..Gayet güzel :)
ufuks
26-04-2007, 18:16:02
Güzel modül,Teşekkürler
cemil
07-05-2007, 15:09:27
Yeni sürümde tektip ilharitaları, tüm illerimiz için eklenecek.
Bencede modül bu haliyle fazlaca basit oluyor....Yeni sürümü bende bekliyorum.
SerCan
21-05-2007, 17:38:44
Acılmıyo Dosyada Bi Bozukluk Var Herhalde
Dosyayı yeniden paketleyip ilk iletiye ekledim.
Hocam sitemde bu modülü kullanıyorum.Sitede sağ modüllerde duruyor. Ama şöyle bir sorunum var. Anasayfaya geldiğimde yada sayfayı yenilediğimde sitede sağ doğru genişleme oluyor.Bunun sebebide hava durumu pencerisini sağ doğru açmağa ayarlanmış olması sanırım.Sola doğruda açılıyor ama hava durumunun üstüne gelmeden sağa doğru açma meğilinde.Modülün üstüne gelince sayfa normale dönüyor.
Bunu nası önleyebilirim? İnşallah anlatabilmişimdir.?
Hocam sitemde bu modülü kullanıyorum.Sitede sağ modüllerde duruyor. Ama şöyle bir sorunum var. Anasayfaya geldiğimde yada sayfayı yenilediğimde sitede sağ doğru genişleme oluyor.Bunun sebebide hava durumu pencerisini sağ doğru açmağa ayarlanmış olması sanırım.Sola doğruda açılıyor ama hava durumunun üstüne gelmeden sağa doğru açma meğilinde.Modülün üstüne gelince sayfa normale dönüyor.
Bunu nası önleyebilirim? İnşallah anlatabilmişimdir.?Dostum bu sorunu ilk defa duyuyorum. Normalde böyle bir sıkıntı yok. Tema değiştirerek bir bakar mısın ?
Hocam diğer temalarda da modülün üstüne geldiğinde tahminleri söyleyen ekran geldiğinde sayfa genişliyor. Birde tema değiştirmek gibi bir lüksüm kalmadı herşeyi bitirdim neredeyse bi banner kaldı.
Modülü sağ tarafa alınca problem oluyor. Daha önce ziraat odası sitesinde solda kullandım herhangi bir problem olmadı.Bu modülü de değiştirmek istemiyorum.Güzel olmuş çünkü tam istediğim birşey.
Site adresini henüz domain falan olmadığı için özelden gönderiyorum. Belki bir fikrin olur.
Dostum sorun sizin tarayıcınız ile ilgili olabilir. Biz burada 3 ayrı makineden (farklı monitörler) 3 tarayıcı ile bakıyoruz, bir sorun yok.
Allah Allah. Bende 3 tarayıcıda denedim 3. de de aynı. Çözünürlükten olabilrmi acaba ? :S
1024*768 kullanıyorum.
Ufak bir kamuoyu yoklaması yaptım. 1 arkadaşta normaldi. 1 arkadaşta problem vardı :o
Ben birşey anlamadım bu işten :D
michelangelo
10-12-2007, 11:47:57
Bitlisi Göremedim?¿
Modülü yükledikten sonra ilharita klasörüne, göstermek istediğiniz haritayı BUYUK HARFLI isim vererek eklemelisiniz. 2.0.2 sürümünde tüm il haritaları yüklenmiş gelecektir.Sebebi bu olmalı.
Hocam yaklaşık 10 tane bilgisayarda farklı tarayıcılarda denedim.Hava durumu sağ modül kısmı taraftayken sayfada uzama oluyor.Üstüne gelince sayfanın uzaması gidiyor. Modülü sol tarafa alınca herhangi bir problem olmuyor. Ama menü kısmım baya uzun.Modülüde oraya koyunca sayfa iyice uzuyor. Bir çare bulamazmıyız?
Sorun safakgumus yardımıyla çözüldü.Teşekkürler.
Şafak Gümüş
15-12-2007, 14:28:22
Sorunun çözümünü burda da vereyim.
İlharita klasörü içinde meteor.css dosyasında orjinal genişlik 350px verilmiş.Bu sorunu yaşayan arkadaşlar width değerini değiştirerek çözüm bulabilirler.
Azrael
20-12-2007, 20:46:03
Allah Allah. Bende 3 tarayıcıda denedim 3. de de aynı. Çözünürlükten olabilrmi acaba ? :S
1024*768 kullanıyorum.
Ufak bir kamuoyu yoklaması yaptım. 1 arkadaşta normaldi. 1 arkadaşta problem vardı :o
Ben birşey anlamadım bu işten :D
bendede aynı sorun var,kullandığım tema modbuisness şu lacivert headeri devamlı java ile değişen tema...
son sürümü bekliyoruz..
teşekkürler.
Sorunu çözmek kolay dostum. Hemen bir üst mesajındaki cevaba bak çözeceksin.
koder
29-02-2008, 18:29:43
teşekkürler eline sağlık
patoz52
11-03-2008, 15:38:07
Arkadaşlar modülü kurdum mozzilla da heşey normal fakat explorer da harita görümüyor. Tabi hava durumunu gösteren pencerede açılmıyor. Explorer 7 de ise modül çerçevesi aşağı doğru uzuyor. Normal genişlikte çok uzun bir çerceve ve ortasında normal boyutta harite şeklinde görünüyor.
YagmuR
11-03-2008, 17:07:35
Super oldu tskler.. emeginize elinize saglik. fakat kendi memleketimi goremedim bende en cok sevdigim yerin hava durumunu koydum :) izmir.. Sevgilerimle
CommandoS
28-04-2008, 20:44:30
Ellerize sağLık :)
dj_katolka
29-04-2008, 13:32:43
modülü kurdum attım yalnız harita yok açılmıyor amam mouse la üsütne gelince farklı bir pencere ile 3 günlük hava durumu ortaya çıkıyor ne yapabilirim.:confused:
Modülü yükledikten sonra ilharita klasörüne, göstermek istediğiniz haritayı BUYUK HARFLI isim vererek eklemelisiniz. 2.0.2 sürümünde tüm il haritaları yüklenmiş gelecektir.
Bu kısmı dikkatli okuyunuz. Resmi atmadınız sanırım.
YasakLi
07-05-2008, 23:17:06
Teşekkürler...
yakojan
10-05-2008, 20:03:08
bursanın resim çıkmıyor :(
Resmi sizin eklemenin gerekiyor. İlk mesajı dikkatli okuyunuz.
yakojan
11-05-2008, 11:37:47
2.0.2 sürümünde tüm il haritaları yüklenmiş gelecektir. abi ne zaman geliyor bu 2.0.2 sürümü :)
umut903
06-07-2008, 14:08:14
Ben bu modülü ekledim ancak .gif dosyası gözükmüyor, sadece mouse ile üzerine geldiğinde hava durumu açılıyor dosyanın gözükmesinin sebebi ne olabilir büyük harfle yazmıştım halbuki
ozsahan
05-08-2008, 13:33:22
azarbaycan bakü için hava dutumu modülü varmı acaba
OceanSScreaM
05-08-2008, 18:05:54
Çok teşekkürler.. Başarılı bir çalışma, ben tuttum :)
exist
26-08-2008, 10:19:21
bende harita falan çıkmadı haritayı nasıl tanıtcam modüle
Darim
24-09-2008, 18:46:28
Merhaba.
AKAR Arkadaş affınıza sığınarak bir sorum olacak.
Nedenini anlamadım ama bütün hava durumu modüllerinde HATAY yok. Genellikle sonradan ekleniyor.
Hazırladığınız modül gerçekten çok güzel. Bende bizim belde sitesine ekledim . mod_hava_durumu.xml sayfasından da <option value="HATAY">HATAY</option> Hatay ilini yükledim.Harita'da ekledim. Ancak küçük bir sorun oluştu. Harita üzerine geldiğinizde ileriki üç günü gösterdiği halde bugünkü hava durumu görünmüyor. Bu sorun sadece Hatay'da var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Saygılarımla.
juggernaut
26-10-2008, 18:00:22
hocam bunun içinde sadece edirne ve izmir var.Bende googleden istanbulu yansıtan bir resim buldum ve paketin içine yerleştirdim.Yani eklediğim dosya içindeki modülde
izmir-edirne-istanbul hatasız çalışacaktır.
yönetici arkadaşlar kontrol ederler...
http://rapidshare.com/files/157747648/havadurumu_v2.0.1.zip
eklenti hakkım yoktu rapidledim,isteyen arkadaşlar istanbul unda eklendiği modülü indirebilirler.
bu arada eklentiyi yapan yayınlayan arkadaşlara teşekkür ederim.
KatLiAmShard
09-03-2009, 02:15:47
ben de yükleyemedim, 1.0.15 kullanıyorum;
"ERROR: Could not find a Joomla! XML setup file in the package."
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.