Orijinalini görmek için tıklayınız : rhuk_milkyway - Superfish Menü Hizalaması Yardım
Spider_hip
09-05-2009, 10:16:22
İyigünler. Intermedikal Endoskopi Sistemleri (www.intermedikal.com) web sitesinde rhuk_milkyway template ini kullanıyorum..
Superfish kullanmaya başladım. Template in left kısmında kullanıyorum.. Yanlız bu soldaki açıklık beni çok rahatsız ediyor.. Sanki 20px oranında left offset var.. Ne template teki left kısmını, ne de menü ayarlardındaki ofset kısmını bulamadım.
Bundan önce kullandığım menüde left ofset i -20 ayarlıyordum. Tam sol köşeye menü yapışıyordu. Bunda olmuyor. Yardım ederseniz sevinirim.
Ben bir fish menü göremedim ama bildiğim tüm fish menülerde offset ayarı var. Yalnız bu fish menüler temada kullanılan diğer js ya da moo scriptleri ile çakışabiliyor. O zman da duruma göre doğru çözümü araştırarak tesbit etmek gerekiyor, yani baştan bir şey demek mümkün olmuyor.
Spider_hip
09-05-2009, 17:16:42
Ben bunu mod_superfish menü diye indirdim. Modül ayarları kısmında ofset ayarı göremedim. http://img26.imageshack.us/img26/8998/fishmenuayarlari.jpg bu şekilde ayarlar menüsünden bi görüntüde çektim.
Spider_hip
09-05-2009, 17:18:45
Ya da template in sol ve sağ ofset kısımlarını -20 yapabilsem o da yine çok güzel olur. Çünkü sağdaki anket ve kimler sitede kısımlarındanda soldaki diğer resim ve menü kısmındanda en az 20 şer pixel içeri boşluk kalıyor. Bu sebepten bazı sayfalarda makale kısımları çok ufak kalıyor. bazen menüler üstüne geliyor, ya da sağdaki logolar dışa taşıyor.
rhuk_milkyway template.php sini inceliyorum ama left ya da right kısımlarını bulamadım. ?tp=1 yapınca çıkan modül lokasyonlarından hiçbirini bulamıyorum ne yazıkki.
Yardımlarınız için Teşekkürler
Modülün dosyalarını kurcalamanızı öneririm. Doğrudan parametre olarak modül yönetim arayüzüne atanmamış olabilir.
Spider_hip
11-05-2009, 11:18:50
Araştırıyorum ama henüz bulamadım :(
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.