Orijinalini görmek için tıklayınız : Phoca Gallery Kurulmuyor
wade21
06-04-2009, 11:32:10
Arkadaşlar Phoca Gallery'yi kuramıyorum.
Şu hatayı veriyor... yardımcı olursanız sevinirim...
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\libraries\joomla\filesystem\archive\zip. php on line 320
Yerel sunucunuzun php klasöründeki php.ini dosyasında max_execution_time değerini yükseltin.
wade21
06-04-2009, 21:46:11
Çok teşekkürler yardım için...
Kurulumu yaptı bu değişiklikten sonra...
Şimdi sıra nasıl çalıştığını çözmekte:)
Bu arada bu sitedeki samimi hava bizi Joomla'ya daha çok bağlıyor...
YagmuR
06-04-2009, 22:18:14
Forumda önce bir araştırma yapar iseniz daha çabuk sorunlarınızı çözebilirsiniz .. eğer yok ise sorununuz forumlarda o zaman ilgili konu başlığı altında tabiki sorabilirsiniz.. kolay gelsin Sevgilerimle :)
Çok teşekkürler yardım için...
Kurulumu yaptı bu değişiklikten sonra...
Şimdi sıra nasıl çalıştığını çözmekte:)
Bu arada bu sitedeki samimi hava bizi Joomla'ya daha çok bağlıyor...:)
Phoca kullanmak kolaydır. Biraz kurcalamakta fayda var. Dokümanımız yok sanırım bununla ilgili.
YagmuR
06-04-2009, 23:59:06
Sayın Hocam, ben genel diye yazmıştım :) sorunlarınızı filan demiştim tabiki olmayanları öğreniriz bizde sizlerin sayesinde teşekkürler Sevgilerimle
wade21
07-04-2009, 00:37:20
Sağ olun arkadaşlar...
Şahsen öğrendiğim pek çok şeyi forumlara borçluyum.
Bu yüzden takıldığım yerleri önce arama yaparak çözmeye çalışıyorum.
Biliyorum ki aynı konular kirlilik yaratacak ve gereksiz olacak.
Takıldığım veya aramayla bulamadığım zaman da soru soruyorum. Burada da o sıcak havayı buldum sanki. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlara çok teşekkürler...
Joomla'da yeni sayılırım o yüzden yavaş yavaş öğreniyorum. Phoca'yı da henüz çok kurcalamadım. Sitesindeki belgelere falan da bakacağım daha. Sanırım zamanla çözerim:)
zozan
07-04-2009, 08:42:00
Sitesinde Tr dil dosyasıda var onuda al, bende dün kurdum bayağı özellik eklemişler.
Kolay gelsin.
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.