Cagri
04-04-2007, 13:21:42
ADA
Bursa/Türkiye
Proje Tarihleri: 20-31 Ağustos 2006 12 gün
Türkiye + 3 Ortak
Her Ülke 7+1
toplam 32 katılımcı
Bulgaristan – Romanya – Litvanya - Türkiye
Bursa Gölyazı Bölgesinde Tahsis ettiğimiz özel bir adada gerçekleşecektir projemiz.
Adanın %65 lik bir kısmı ormandan diğer kısmı ise açık araziden oluşmaktadır.
Yabani hayat çok fazla yok . Yaban tavşanı , akrep , yılan , vb böcek türleri mevcut.
Çeşitli atraksiyonlar katılarak katılımcılara survivor hayatı yaşatılacaktır.
Değişim Projemiz Bursa’da bir adada gerçekleşecektir. Projemizin amaçları;
Teknoloji ve küreselleşmenin getirdiği iletişim çağında gençlerin birebir, yüz yüze aktarımlarla iletişim kurma metotlarını keşfetmeleri,
Farklı kültürlerden gelen gençlerin farklılıklarını ve toleranslarını keşfederek ortak paydalarda buluşmaları ve Avrupa gençliğini oluşturmak adına ortak paydalar üretebilmeleri,
Irkçılık ve yabancı düşmanlığı ile mücadelenin desteklenmesi,
Proje içerisinde amaçlarımıza yönelik workshoplar ve aktiviteler gerçekleştirilecek, katılımcılar teknolojiden tamamen soyutlanmış bir ortamda doğa ile iç içe olacaklardır.
Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.
GENÇ PLATFORM
Çağrı Paçin
cgrpcn@hotmail.com iletişim adresi..
CmsTurk'ün Bu Projedeki Yeri
CmsTurk Projemize Teknoloji ve Tanıtım desteği vermeyi kabul etmiştir.
Bu konu ile ilgili Cms Türk yönetimiyle görüştüm desteklerinden ötürü teşekkürler
Saygılarımla...
Çağrı Paçin
Genç Platform / BURSA
Bursa/Türkiye
Proje Tarihleri: 20-31 Ağustos 2006 12 gün
Türkiye + 3 Ortak
Her Ülke 7+1
toplam 32 katılımcı
Bulgaristan – Romanya – Litvanya - Türkiye
Bursa Gölyazı Bölgesinde Tahsis ettiğimiz özel bir adada gerçekleşecektir projemiz.
Adanın %65 lik bir kısmı ormandan diğer kısmı ise açık araziden oluşmaktadır.
Yabani hayat çok fazla yok . Yaban tavşanı , akrep , yılan , vb böcek türleri mevcut.
Çeşitli atraksiyonlar katılarak katılımcılara survivor hayatı yaşatılacaktır.
Değişim Projemiz Bursa’da bir adada gerçekleşecektir. Projemizin amaçları;
Teknoloji ve küreselleşmenin getirdiği iletişim çağında gençlerin birebir, yüz yüze aktarımlarla iletişim kurma metotlarını keşfetmeleri,
Farklı kültürlerden gelen gençlerin farklılıklarını ve toleranslarını keşfederek ortak paydalarda buluşmaları ve Avrupa gençliğini oluşturmak adına ortak paydalar üretebilmeleri,
Irkçılık ve yabancı düşmanlığı ile mücadelenin desteklenmesi,
Proje içerisinde amaçlarımıza yönelik workshoplar ve aktiviteler gerçekleştirilecek, katılımcılar teknolojiden tamamen soyutlanmış bir ortamda doğa ile iç içe olacaklardır.
Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.
GENÇ PLATFORM
Çağrı Paçin
cgrpcn@hotmail.com iletişim adresi..
CmsTurk'ün Bu Projedeki Yeri
CmsTurk Projemize Teknoloji ve Tanıtım desteği vermeyi kabul etmiştir.
Bu konu ile ilgili Cms Türk yönetimiyle görüştüm desteklerinden ötürü teşekkürler
Saygılarımla...
Çağrı Paçin
Genç Platform / BURSA