Orijinalini görmek için tıklayınız : Virtuemart Kullanıcı Yetkilendirmeleri
Captain_Carter
19-03-2009, 15:43:20
Merhaba ben Virtuemar 1.1.0 versiyonunu kullanıyorum **a bu sistemde yapmak istediğim bir şey var baya uğraştım **a olmadı.Şimdi ben Virtuemartta kategorileri,mi ürünlerimi oluşturdum kullanıcılarımıda oluşturdum **a şöyle bir şey yapmak istiyorum her önüne gelen kafasına göre üye olmuyacak üyeleri ben kendim gireceğim.**a sitede şurda bi ayrım olacak üye girişi yapanla üye girişi yapmayan farklı farklı kategoriler ve fiyatlar görücek aslında aynı kategorilerin ürünlerin farklı fiyatlarını görücek bunu nasıl yapabiliriz şimdiden teşekkur ederim.
Captain_Carter
20-03-2009, 00:05:46
Arkadaşlar siz bu siteyi boşuna kurmuşunuz böyle vurdum duymazlık görmedim 100 konudan nerdeyse 10 u yöneticiler tarafındna cevaplanıyor bir şeyi biliyosanız yapın bilmiyosanız öğrenin.Biliyomuş gibi yapmayın
İstek özel olduğu için, ücreti konusunda anlaşabilirsek, 2-3 gün sonra sistemi teslim edebilirim.
Not:
Üyeliği iptal etmek/sadece sizin istediğiniz kişilerin üye olabilmesi için; Site > Genel Yapılandırma > Sistem sekmesi altında bulunan, Üye Ayarları - Üye kaydına izin ver seçeneğini Hayır olarak işaretlerseniz, fiyat biraz daha düşecektir.
Arkadaşlar siz bu siteyi boşuna kurmuşunuz böyle vurdum duymazlık görmedim 100 konudan nerdeyse 10 u yöneticiler tarafındna cevaplanıyor bir şeyi biliyosanız yapın bilmiyosanız öğrenin.Biliyomuş gibi yapmayın
Soruları cevaplamak veya cevaplamamak yöneticilerin sorunu, kimse boğazımızı sıkmıyor ki, bunu da cevapla, bunu da cevapla diye. İster cevap veririz, ister vermeyiz. Biz senin gibilerden, herkesin istediğini istediler diye illa para talep ediyormuyuz!
Edemezsiniz demeden bakınız; Joomla! açık kaynak ve ücretsiz ama birçok teması ve eklentisi için ücret isteniyor.Neden, daha çok emek harcanıyor bunlara! Kişiye ve isteğe özel oldukları için...
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.