PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şirketim için hazırladım

egox
31-03-2007, 10:59:38
Bu site için çok uğraştım. Forumda da görmüşsünüzdür bağzı problemlerim oldu ama sizlerinde yardımıyla siteyi tam hazır olmasada gösterime açtım:)
Evet baklaım ne diceksiniz
www.elkomyazilim.com

Ümit
03-04-2007, 00:02:24
http://www.elkomyazilim.com/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=4&Itemid=9

Bu sayfadan daha iyi olarak görebilirsin.Site de yazılar ile ilgili problem var.TR Karakter aynı sayfada hem düzgün hem hatalı.Galiba kopyala yapıştır olarak eklediğin için veriyor.Ama onda da eklerken görmen gerekirdi.

Ashton
02-06-2007, 22:13:07
SEF uygulamalarını sitenizde kullanırsanız çok faydasını göreceğinize eminim. İçerik bölümünün yazıtiplerini düzenlemenizi öneririm, siteyi daha iyi gösterebilir.

Son olarak elinize sağlık diyorum. :)

memoc@n
02-06-2007, 22:34:57
Ayrıca siteye bir de firefoxta bakın üstteki reklam bannerı kayık ama genel olarak çok güzel olmuş

bengi
02-06-2007, 23:21:55
Evet Firefox a mutlaka bakın aynı zamanda profesyonel işlerde saat modülü gazete hava durumu gibi modülleri bana sorarsan yayınlama kolay gelsin başarılar

egox
04-06-2007, 16:58:36
evet firefoxte banner kayıyor ama düzeltemedim bi türlü.

Akar
04-06-2007, 17:26:46
Esasında siteniz görmeyi beklemediğim kadar sade, düzenli ve güzel olmuş. Bundan çok memnun oldum.

Tema seçimi, düzenlemesi ve konumlandırmalar gayet iyi.

Ancak ben de firefox uyumsuzluğunu tesbit ettim. ben bir karakter hatası göremedim, belki de düzeltmişsinizdir.

Reklam bandı firefoxta kayıyor. Bunu düzeltemezseniz konu hakkında yardım isteyin ve biz ele alalım.

Resimlerinize alt="resim açıklaması" (alt etiketi) eklerseniz iyi olur. Joomla! zaten varsayılan şekilde alt etiketi kullanıyor. Bunlar sizde "image" olarak çıkıyor. Aynı etiketi reklam bandı için de kullanabilirsiniz. Böylece kullanılan etiket boşa gitmez ve arama motorlarının resimleriniz hakkında bilgi sahibi olmasını sağlarsınız.

Aramamotoru dostu url.ler kullanmak hiç de zor değil. Bunu .htaccess uygulaması ve yönetim panelinden amo sekmesinde uygulama izni vererek basitçe halledebilir ya da bunun için bir bileşen kullanarak daha anlamlı kısa adresler elde edebilirsiniz.

Üstteki flash menü uygulamasında url bağlantıları eksik kalmış.

Sitenize bağlanmak çok zor.

Ellerinize sağlık. Siteniz bu sayfalarda uzun süredir görmediğim kadar "işini yapacak, sade ve yeterli" şekilde düzenlenmiş.

Devamını bekliyoruz.

egox
06-06-2007, 22:32:57
Teşekkür ederim yorumlarınız için.Beyenildiğini görüyorum ,sağlun.