Orijinalini görmek için tıklayınız : Mister Estate 1.0.2 Arıyorum
Mister Estate emlak bileşeninin son sürümü olan 1.0.3'ten önceki 1.0.2 sürümünü arıyorum.
Kendisini gören, duyan ya da zaten yerini bilenlerin, insaniyet namına burada bildirmelerini rica ederim.
Bu olabilir mi?
http://rapidshare.com/files/23361305/com_misterestate.zip
Teşekkür ederim dostum, xml 1.0.2'yi gösteriyor çok teşekkürler.
1.0.3'te adres arama sorunu var. Mister Estate foruma yazdım ama henüz admin cevabı gelmedi. Kullanıcılardan biri de 1.0.2'de problem yokken 1.0.3'te aynı sorunu yaşadığını yazmış.
Meraket edenler için olay bu.
Bu arada kimse eski sürüme dönmesin benim gibi...zaten 1.0.2'den 1.0.3'e geçiş güvenlik güncellemeleridir. Dolayısıyla kimse yarın, "sana güvendik" demesin bana :)
Ganice
26-06-2007, 11:58:53
Emlak bileşeni arama sorunu çözümü. (1.0.2 de denendi. sonuç:Olumlu)
estateagent.php klasörünü açıp 113-118 arasındaki kodu aşağıdaki kod ile değiştirirseniz arama menüsü üye olmadan mükemmel çalışıyor. Kodları yandaki siteden aldım. beyisoy kardeşim paylaşmış.
113-118 arasında değiştirilecek kod
if(($act == "easearch" && $task == "showEASR") || ($act == "object" && isset($_SESSION['sres']))){
echo " | <a href='".sefRelToAbs("index.php?option=com_estateagent&act=easearch&Itemid=1")."'>"._EA_NEWSEARCH."</a>";
}
else{
echo " | <a href='".sefRelToAbs("index.php?option=com_estateagent&act=easearch&Itemid=1")."'>"._EA_FASTSEARCH."</a>";
}
Sitemde denenmiştir (http://haberpol.ha.funpic.de/index.php?option=com_estateagent&act=easearch&Itemid=1)
Çok iyi. Ancak yeni sürümde sanırım sorun kalmadı.
Ganice
26-06-2007, 13:37:30
Yeni sürümü henüz denedim. Belki birazdan denerim.
Ancak Yeni sürüm 1.0.3 mü yoksa 1.3.1 mi.
Ganice
27-06-2007, 11:56:10
Mister emlak 1.0.3, 1.3.1 ve 1.0.3 versiyonlarını denedim ve bu sürümlerin hepsi hata verdi (userlerin arama kısıtlaması, sayfa hatası, resim ekleyememe vb.)
Kullandığım en iyi sürüm 1.0.2 Ancak bu sürümün detaylı arama sürümünün çalışması için estateagent.php dosyasında 113-118 satırını aşağıdaki kod ile değiştirmek gerekiyor.
if(($act == "easearch" && $task == "showEASR") || ($act == "object" && isset($_SESSION['sres']))){
echo " | <a href='".sefRelToAbs("index.php?option=com_estateagent&act=easearch&Itemid=1")."'>"._EA_NEWSEARCH."</a>";
}
else{
echo " | <a href='".sefRelToAbs("index.php?option=com_estateagent&act=easearch&Itemid=1")."'>"._EA_FASTSEARCH."</a>";
}
bengi
30-06-2007, 23:01:15
EA dan kalma "hayır" sorunu vardı hala devam ediyor ÖRNEK : Teras: Hayıt dosya yöneticisinde bulunan tr dosyasınıda bu hatayı düzeltebilirmiyiz
ibrahbas
13-08-2007, 15:58:00
Bu olabilir mi?
http://rapidshare.com/files/23361305/com_misterestate.zip
burada sadece html dosyası iniyo başka bi dosya yok
Sürüm 1.1.0 Tarafımızdan Tam Türkçe paket ile yenilendi. Mister Estate şekilde aratırsanız ulaşabilirsiniz. Bu itibarla eski süğrüme ait konuyu kitliyorum.
Dikkatimizi çektiğiniz için teşekkürler.
vBulletin v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.