PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fck Editör'de üyeler Resim Eklerken Images Klasörüne Gönderiyor. O Yolu nasıl değişir

gunemerhaba
24-03-2007, 11:43:58
Başlıkta derdimi tam anlatabildim mi bilmiyorum. FCK Editör kullanıyorum. Üyeler haber eklerken, habere resim eklemek istediklerinde images klasörü açılıyor. Ben images/stories/tanimladigimklasor un açılmasını istiyorum. fck editör ü epey bir kurcaladım. Maşallah içindebir sürü dosya var. Editörün dosyalarından birinde resim ekleme için klasör tanımlaması yapılmış olmalı diye düşünüyorum. bunu php komutlarıyla da yapmış olabilirler. direkt olarak klasör adı vermemiş olabilirler. Neticede nerden değiştireceğimi bulamadım. Yardımcı olursanız çoook sevirinim.

yani istediğim şey;

üye girişi yapan kullanıcı "haber ekle"butonuna tıklıyor. karşısına fck editör geliyor. FCK editörde Resim ekle simgesine tıklıyor. Bir pop up açılıyor. orda "sunucuyu gez" butonuna tıkladığında "images" klasörüne gidiyor. Ben stories klasöründe oluşturduğum bir klasörün açılmasını istiyorum.

Akar
24-03-2007, 12:17:43
FCK editörü bu güne kadar kullanma şansım olmadı desem, belki bir çok kişi gülümseyecektir.

Ancak neticede böyle ve dosyaları sizin için inceleyeceğim. Bu birkaç gün içinde dönme şansım olabilir. Belki bu arada çözüm bulamazsınız. Eğer bulursanız burada paylaşmanız, aynı konuyu problem olarak gören diğer arkadaşlar için de iyi olur.

gunemerhaba
24-03-2007, 12:26:40
Teşekkürler ilginize..

Bu bilgiler soruna ulaşmada yardımcı olabilir.

fckeditor\editor\dialog\fck_image.html dosyası var.

sunucuyu gez butonu bunda. Butonun kodları şöyle:

<input id="btnBrowse" onClick="BrowseServer();" type="button" value="Browse Server" fckLang="DlgBtnBrowseServer">

ayrıca dialog klasörünün altında fck_image diye bir klasör var. Onun içinde de fck_image.js dosyası var.

Akar
24-03-2007, 12:31:04
Tamam, başlarken buradan alacağım...