PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Seo by Artio yazısının silinmesi - kesin çözüm

cedy
22-01-2009, 20:08:07
arkadaslar forumda cok arastirdim ancak gene yapilanlari uygulamama ragmen Seo by Artio yazisini silemedim.

arastirmalarim sonucunda joomla forum da yazilan bir yaziyi sizlerle paylasmak istedim.

1.0.x surumleri icin gecerli olan kod asagida ki gibidir.

administrator/components/com_sef/sef.class.php dosyasinda asagidaki kodu bulup bi sonra ki kod ile degistirmeniz.

$buf = '<'.'d'.'i'.'v'.'>'.'<'.'a'.' '.'h'.'r'.'e'.'f'.'='.'"'.'h'.'t'.'t'.'p'.':'.'/'.'/'.'w'.'w'.'w'.'.'.'a'.'r'.'t'.'i'.'o'.'.'.'n'.'e'. 't'.'"'.' '.'s'.'t'.'y'.'l'.'e'.'='.'"'.'f'.'o'.'n'.'t'.'-'.'s'.'i'.'z'.'e'.':'.' '.'8'.'p'.'x'.';'.' '.'v'.'i'.'s'.'i'.'b'.'i'.'l'.'i'.'t'.'y'.':'.' '.'v'.'i'.'s'.'i'.'b'.'l'.'e'.';'.' '.'d'.'i'.'s'.'p'.'l'.'a'.'y'.':'.' '.'i'.'n'.'l'.'i'.'n'.'e'.'"'.' '.'t'.'i'.'t'.'l'.'e'.'='.'"'.'I'.'n'.'f'.'o'.'r'.'m'.'a'.'t'.'i'.'o'.'n'.' '.'s'.'y'.'s'.'t'.'e'.'m'.'s'.','.' '.'d'.'a'.'t'.'a'.'b'.'a'.'s'.'e'.'s'.','.' '.'i'.'n'.'t'.'e'.'r'.'n'.'e'.'t'.' '.'a'.'n'.'d'.' '.'w'.'e'.'b'.' '.'a'.'p'.'p'.'l'.'i'.'c'.'a'.'t'.'i'.'o'.'n'.'s'. '"'.'>'.'S'.'E'.'O'.' '.'b'.'y'.' '.'A'.'r'.'t'.'i'.'o'.'<'.'/'.'a'.'>'.'<'.'/'.'d'.'i'.'v'.'>';

yani bu kod ile değiştiriniz
$buf = '';

umarim isinize yarar.

iyi calismalar.

pastorizesut
22-01-2009, 20:14:17
Burada verilmişti:

CMSTURK.NET İYS (CMS) Forumları - Tekil Mesaj gösterimi - seo by artio yazısı (http://www.cmsturk.net/forum/showpost.php?p=166299&postcount=13)

cedy
22-01-2009, 22:05:10
Verilmis ama hala soran bir çok arkadasimiz mevcut.

ARTIO JoomSEF MetaBot u title da kullanlar için diyelim o zaman ;)

iyi calismalar..

memoc@n
22-01-2009, 22:16:00
plugini kapatınca sanki bana joomlanın standart seosu devreye giriyor gibi geldi ama dikkat eden varmı :) linklerde içerikler rakamlı geliyor

SeYH_SaMiL
17-05-2009, 19:46:34
Hocam pligini kapatmak değilde o yazıyı ve url yi değiştirsek her hangi bir sorun olurmu.