PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Daha Basit bi yazı editör istiyorum

2yNeT
22-03-2007, 20:10:37
arkadaşlar joomla nın en nefret ettiğim yanı yazı editörü belki çok fonksiyonu var orasını bilmiomda acaip ağır yaw

şöle mümkünse basit bi çok ahım şahım olmayan vb yada wp de kullanılan yazı editörlerinden varsa alabilirmiyim acaba

Akar
22-03-2007, 20:24:37
JCE editörü kullanın, dilediğiniz özelliğini kapatın.

2yNeT
22-03-2007, 20:30:33
abim az daha açabilir misin mesela download yada kullanımı konusunda [joomla ya yeni başladım] bazı şeyleri bulmam 2 saatimi alıyor...

Akar
22-03-2007, 20:48:18
Jce Editör için
JCE Admin 1.0.5 (Bileşen olarak kurulacak)
Bot 1.0.4 (Bot olarak kurulacak ve sonra Site botlarından aktif hale getirilecek)
Diğerleri pluginleridir (Paketin içindekiler Bileşenler/JCE/Plugin içinde Add butonu ile teker teker kurulacak, JCE'nin çalışması için şart değildir.)

İndirmek için
http://www.indir.cmsturk.net/file.php?id=175

JCE çok değerli bir editör. Roket Temalar dahi bazı seçilebilir uygulamalarında JCE eklentilerini kullanmanızı öneriyor.

Pentacle
23-03-2007, 01:10:12
varsayılan editor olan tinymce'nin ayarlarına mambotlar bolumunden gir.

sagda parametrelerde functionality var en basta. orayı simple yap advanced yerine.

cok az sayıda temel buton kalıyor sadece. isini gorebilir.

Akar
23-03-2007, 11:43:52
varsayılan editor olan tinymce'nin ayarlarına mambotlar bolumunden gir.

sagda parametrelerde functionality var en basta. orayı simple yap advanced yerine.

cok az sayıda temel buton kalıyor sadece. isini gorebilir.TinyMCE'de simple, advanced ve ayrıca kontrol edilebilir 2 ayar dışında mümkün değil. JCE ile ise tüm fonksiyoneller tek tek ayarlanabilir. Henüz geçenlerde bir müşterime kısıtlama yapmam gerektiğinde TinyMCE ile dilediğim kısıtlamayı yapamadım, dolayısıyla sistemine JCE yüklemem gerekti.

jce 1.1.0 beta kullanın. 1.0.4 sürümü buglu..! akar ;)Dostum, bugdan haberim yok ama 1.1 sürümde bildiğim kadarı ile güvenlik açığı var. Öyle olunca sağlam bot 1.0.4, sağlam bileşen 1.0.5 kalıyor.

Bug konusunda aydınlanırsak iyi olur .

ersen
23-03-2007, 13:47:49
tahsin yanlış anlamış o zaman çünkü benim site hacklenince tahsinle konuştuk açık betada 1.0.4 açık yok en azından ben 1 senedir oradan hacklenmedim ama beta sürümü yükler uüklemez 2 gün sonra bum :)

2yNeT
23-03-2007, 14:20:04
saolasın akar onu kullandım daha güzel yaw ne o öle ağır şeyi kullanıyorlar