PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aşağıdaki giriş formunu arıyorum. Acil cevap verirseniz sevinirim

okna
20-03-2007, 00:40:54
http://volkann.vo.funpic.de/
sitesinde aşağıdaki giriş formunu nerden bulabilirim?

gunemerhaba
24-03-2007, 10:35:26
Bu template'in özelliği gibi geldi bana. Sende temada değişiklik yaparak giriş formunu üste alabilirsin. temanın index php dosyasında banner'in üstüne yeni bir modül poziyonu ekle, ya da işine yaramayacağını düşündüğün modül pozisyonlarından birinin yerini değiştir. Daha sonra üye ol modülünün pozisyonunu değiştirdiğin modül pozisyonuna ayarla. böylelikle üstte çıksın.

modules dosyasının içinde ilgili php dosyasını da etidlemen gerekebilir. çünkü orjinalinde kullanıcı adı ve parola alt alta geliyor. Senin onların yerini değiştirmen gerekebilir. Bunun için dreamweaver, ya da frontpage programını kullanabilirsin.

Anlattığım yol sana çok uzun gelmiş olabilir. Ama böyle yaparak, kendinde uğraşarak daha iyi sonuç alırsın. Bundan sonraki sorunlarında kendi çözümünü üretmen daha kolay olur

Akar
24-03-2007, 11:21:26
Sanırım bir yanlış anlaşma var. Adrese tekrar bakarsanız üye giriş modülünün, tarayıcı altına sabitlenmiş ve katman olarak sayfadan üstte olduğunu görebilirsiniz.

gunemerhaba
24-03-2007, 11:30:35
:) Ben o adrese baktığımda sayfanın en altında şu hata kodlarını alıyorum.

Warning: fsockopen() has been disabled for security reasons in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/volkann/components/com_joomlastats/joomlastats.inc.php on line 516

Warning: fsockopen() has been disabled for security reasons in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/volkann/components/com_joomlastats/joomlastats.inc.php on line 516

ve giriş modülü de en üstte. Sanırım o hata kodlarından dolayı bende bahsettiğiniz gibi görünmüyor. Okna ilk mesajımda yazan önerileri dikkate alma :)

Bu sanırım, bileşen, modül gibi bişey.

Akar
24-03-2007, 11:32:56
Esasında ben sayfayı incelediğimde aynı hataları görüyorum ama bende sayfanın epey altında (normal izleme alanından sonra) veriyor ve modülün pozisyonunu etkilemiyor.

Ben buraya ekran görüntüsü koyayım ki aynı şekilde görenler de izleyebilsin.

jackalz
18-01-2008, 14:39:13
bu modulleri olan arkadaşlarda bencilliğinden vermez ;)