PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce en iyi domain sitesi hangisi?

PaylasKanka
19-03-2007, 00:19:30
Arkadaşlar yeni domain alcamda sizce en güzel ve en güvenilir site hangisi?? isimtescilse onla ilgili bişey sorcam.. Şimdi isimtescilin elinde olan sürüle domain var satıyolar.. Onları kendimi satıyo sahiplerinemi gidiyo parası??..

yani mesela ben bi domain aççam çok hit yapcak çok para etcek. Adamlar domaini elimdem alıp kendileri satabilirmi?

gKAANs
19-03-2007, 08:50:04
en iyisi godady..

isimtescil'in dns yönlendirmesinde çok sorunlar yaşadım..

bence godady'e bak ;)

HaritSu
19-03-2007, 09:01:37
http://www.ipower.com/ ;) ...

sana verecekleri panelden tüm işlerini hallediyorsun... DNS değişimleri max. 10 dakikada gerçekleşiyor... :)

Akar
19-03-2007, 10:09:44
iysturk.com

Ağızımdan aldın Cahil.

gKAANs
19-03-2007, 17:14:07
RegistaryFly hakkında burayı okuyunuz:
http://www.acemiblogcu.com/registerflydan-uzak-durun/

Akar
19-03-2007, 17:26:49
RegistaryFly hakkında burayı okuyunuz:
http://www.acemiblogcu.com/registerflydan-uzak-durun/
Önemli bilgilendirme !!!

PaylasKanka
19-03-2007, 17:47:38
isimtescil.net ten aldım.. parayı sabah yatırdım halaa açılmadı :D

Onur
19-03-2007, 20:18:00
İsimtescil'e bende yatırmıştım ücreti ama domain boşta oldugu halde otomatik sistem mesajı geldi domain adı dolu oldugundan ücret banka hesabınıza iade edilmiştir diye ama ne domain var ne para :DRegisterflyda domainim kalmadı şükür :)

Ümit
20-03-2007, 01:11:06
İsimtescil hakkında ;

Sonuçta isimtescil'de bayilik üzerine çalışan bir firma.Ama her işte olduğu gibi onlarda başta bu işi çok iyi yapmaya (iyi derken ; müşteri kazanmaya) yönelik çalışmalar yaptılar.

Günde yaklaşık 10-15 forum gezerim.Son 1-2 aydan beri isimtescil hakkındaki şikayetlerin arttığını gördüm.Özellikle dikkat ettiğim husus ise bunu yazanların webmaster oldum diyen birisinin olup olmaması.Baktığımda şikayetlerin çoğunun kendi halinde web ile uğraşmak-başlamak amacında olan kişiler olduğunu gördüm.

Şikayetlere gelirsek ;
Domain tescilinde yaşanan sıkıntılar büyük oranda, seçtiğiniz domain iyi ve anlamlı ise isimtescil'den uzak durun derim.Ya onlardan kaynaklanan sahtekarca bir oyun.Ya da sitelerinde kullandıkları script'in onları aldatması. (Bende anlamadım)

Domain'i isimtescil'den aldıysanız sakın hostunuza warez script kurmayın.Galiba onların ilk düşüncesi müşteri harici, hizmeti aldıkları yere iyi görünmek.Şikayet gelirse uyarısız, Domain elinizden gider.

Hafta sonlarından domain satışında çok sorun yaşanmış.Hafta içi ve mesai saatlerini seçin.Yoksa çok beklersiniz.

Benim anlayamadığım en büyük konu ise, isimtescil'i yaratan firma olan FBS'nin 8-9 yıllık geçmişimiz var sözlerine rağmen neden host veya sunucu fiyatlarında DÜNYA'da 1. sırayı kimseye bırakmaması.Host diye satmaya kalktıkları fiyat ne için.Bu fiyatlarla host satmayı emek diye açıklayamazlar.

Yanılmazsam bunların da sonu Turkticaret.net gibi yaklaşıyor.

HaritSu
20-03-2007, 09:05:31
İsimtescil aslen çok iyi hizmet veriyor :) ... Belki bu sözlerim size ezber gelebilir...

Ben bu sorunların hemen hemen hepsini yaşadım ve açtım 15 dakika konuştum FBS ile... ;)

- Haftasonu alan adı alımlarında yaşanan sıkıntılar; haftasonu biriken işlemler ve onaylar ( kredi kartı haricindeki ödeme tipleri için) nedeniyle uzun sürebiliyor.

- Alan adını aratıp alınabilir durumda görmek ve 10 dakika sonra ya da daha sonra başkası tarafından alındığını görmek hiç de zor değil bu doğru :)

!!! Ama diyeceğim şu ki sitelerinde dikkat ettiyseniz hep uç domainler satışta :) ! Bilmiyorum ne kadar doğru ama sanırım her domain aratıldığında domainler alınıyor olabilir.

Warez domain işine gelince ; IsımTescil bilindiği üzere RC[ResellerClub] 'ın bir bayisi. Bu yüzden kalite politikasından ödün vermek istemiyor. Birkaç arkadaşım hack & güvenlik sitesi açmak istediğini söyleyip domain aldıklarını ve domainlerinin iptal edidiğini belirtti.

Yanlışım varsa lütfen düzeltin ama Türkiye'de şu an isimtescil den daha iyi hizmet veren yok. Bu bir gerçek. ;)

HaritSu
20-03-2007, 09:58:09
Sanırım AcemiBlogcu da geçen haberin aslı... :)

Termination of RegisterFly.com Registrar Accreditation Agreement
16 March 2007

ICANN today issued a formal notice of termination of RegisterFly.com's Registration Accreditation Agreement (RAA).
ICANN has issued a letter to RegisterFly (http://icann.org/correspondence/jeffrey-to-medina-16mar07.pdf) [PDF, 902K] indicating that it will cease operating as an ICANN-Accredited Registrar on March 31, 2007. Under the terms of the Registrar Accreditation Agreement (RAA), ICANN must provide 15 days written notice to RegisterFly of its intention to terminate.
Effective immediately ICANN has terminated RegisterFly's right to use the ICANN Accredited Registrar logo on its website.
Between now and 31 March RegisterFly is required to unlock and provide all necessary Authinfo codes to allow domain name transfers to occur. Any and all registrants wishing to transfer away from RegisterFly during this period should be allowed to do so efficiently and expeditiously.
"Terminating accreditation is the strongest measure ICANN is able to take against RegisterFly under its powers," Dr. Paul Twomey, President and CEO of ICANN said today.
"ICANN has been frustrated and distressed by recent management confusion inside RegisterFly," Dr. Twomey, President said. "I completely understand the greater frustration and enormous difficulty that this has created for registrants."
When the Agreement is terminated, ICANN can approve a bulk transfer of all current RegisterFly domain names to another ICANN accredited Registrar.
"Of course, RegisterFly does not have to wait till then. They can request ICANN to approve a bulk transfer immediately. I call on RegisterFly to act in the interests of registrants and seek such a transfer from us straight away," Dr. Twomey said.
ICANN intends to hold a forum to discuss the reform of the Accreditation policy and process at its Lisbon meeting in a week's time*.
A set of questions and points to inform the discussion will be made public prior to the Lisbon meeting.
* The Lisbon meeting (http://icann.org/meetings/lisbon/) is one of three meetings held a year by ICANN to meet with global stakeholders. It will take place from 26-30 March 2007.
Media Contacts:
Jason Keenan
Media Adviser
ICANN ( USA)
Ph: +1 310 818 9072
E: jason.keenan@icann.org (jason.keenan@icann.org)
International: Andrew Robertson
Edelman ( London)
Ph: +44 7921 588 770
E: andrew.robertson@edelman.com (andrew.robertson@edelman.com)

M.Enes AYDÜZ
20-03-2007, 13:45:01
registerfly'dan almayın da, nereden alırsanız alın..

oldest
20-03-2007, 16:25:01
İHs yada godady...

Tahsin ALTAY
20-03-2007, 18:41:55
Reseller Club da sorguladığınız her domain kayıtlara alınır. Bizim de bayiliğimiz var bizde de aynı. Belli bir gün veri tabanında o üye için saklanır. Üye alımını gerçekleştirmezse düşer. Burada art niyetli domainci arkadaşlar da bunları alıyor olabilir. Ama piyasada kalıcı olmak isteyen kimse bunu yapmaz...

aktamanan
04-02-2011, 18:50:13
domainsitesi diye lanet bir firmaya bulaştım biri şirket adına diğer ikisi özel 3 site de dün gece sunucuyu kestiler ertesi gün akşam oldu hala yok.mail attım cevap yok,telefonla aradım herşeyi saydım ama gariban bir sekreter durumu iletirim deyip azarları o işitiyor. daha 2 gün önce 95 tl yatırmıştım 1 senelik tek siteye parayı alınca böyle yapıyor galiba bunlar.

bolluk
05-02-2011, 01:37:13
Benim 2006 dan beri beraber çalıştığım bir hostum var. domainimi de onlara sipariş veriyorum. benim adma alıyorlar. Doğrusu bu kadar bir sorun yaşamadım. Genelde siparişlerimi gece geç satlerde veririm. ertesi gün hazır. Bunun için huzurlanızda "kebirhost"a teşekkür ederim.